Coaching

In mijn coaching ga ik ervan uit dat jij zelf het beste weet wat goed voor je is. Ik help je dan ook om je eigen oplossing te bedenken, maar op een andere manier dan je normaal gesproken doet. Door middel van prikkelende vragen daag ik je uit om de cirkel van je eigen gedachten te doorbreken en tot verrassende nieuwe inzichten te komen. Misschien help ik je om in contact te komen met je gevoel en je intuïtie, of gaan we juist heel praktisch en doelgericht aan de slag. Of misschien gaan we wat dieper in op je emoties, en leer ik je iets over hoe je daar beter mee om kunt gaan. Wat ik inzet hangt helemaal af van wat jij op dat moment goed kunt gebruiken.

Tijdens een coachtraject hebben we in principe tweewekelijks een gesprek van anderhalf uur. We beginnen altijd met een evaluatie van hoe het ervoor staat: wat is er goed gegaan, waar liep je tegenaan? Vervolgens gaan we gericht werken aan het doel dat jij graag wilt bereiken. Aan het einde van de sessie heb je veel nieuwe stappen gemaakt, en ga je naar huis met een nieuw voornemen voor de komende periode. Ook geef ik je soms een oefening om thuis te doen.

Als je na het lezen van bovenstaande nog vragen hebt of je wilt vrijblijvend kennismaken, is het ook mogelijk om een telefonisch intakegesprek in te plannen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.